Saturday 31 January 2009

Mutluluk


Mutluluk , neyse bu insan düşününce hayatta hep ona sahip olmak için uğraşıyor ..Mutlu hayat özlemi.. Mutlu insanlar .. Peki sahip olabiliyor muyuz ?Kaçımız mutluyuz ? Ya da oyun oynuyoruz . .. Bu hayata bir kere geliceksek ki beni en mutlu eden hadisedir bu ...İkinciye halim yok ,mutlu olsak iyi edertiz çünkü vakit tamam ..

Thursday 29 January 2009

Boşluk..


Dayanma sınırımı zorladığım günler bu günler benim ... Artık hiçbirşeyin umrumda olmadığı günler .. Sanki bir kuyuya atıldım uzun zaman önce ve çıkmayı bekliyorum ..Işık görünüyor artık .... Artık çıkmalıyım diyorum; çıkıcam diyorum ..Çıkıcam bu karanlık kuyudan .. Işığı gördüm ben bugün ... Boşlukta yüzerken dibe çekti birşey beni , dip aslında yüzeymiş .. Ben aslında dipteymişim meğer.. Ben boşluğun doldurulabileceğini insanın kurtulabileceğini gördüm ..Ve kararımı verdim; yaşamak istiyorum.

Sunday 25 January 2009

işte ben geldim......

Çok uzun zamandır düşünüyordum yazmayı ... Kendimle savaştım yazmamak için ama bir gece vakti yazmaya karar verdim çünkü yazmazsam belki de ölecektim (abartmıyorum ).. Artık yazarak rahatlamaya ve yaşamaya karar verdim .. Madem konuşarak anlatamıyorum bari yazim belki böyle bulurum yolumu .