Wednesday 27 January 2010

yalnız...

En güzel günlerimi yaşadığımı sanırken sadece ailem var yanımda ..Dostlarım nerde ?? Bu kadar yalnız mıydım ben ,bu kadar mı kimsesiz ..Hiç mi dostum kalmamış beni mutlu günlerimde arayacak ,,İnsan yalnız olduğunu en fazla bu zamanlarda hissedermiş .. Bir yerde hata yaptım ama nerde ?
Oysa ki hep iyi olmaya çalışmıştım ben .. İyilik de yetmezmiş ..Artık sevindiğimde ve üzüldüğümde sadece yanımda birkaç kişi,, Kırgınım insanlara ,ama neye yarar ??

Her zaman yalnızdım ,eskiden sadece ailem varken şimdi biri daha eklendi bu yalnızlığa ..Geriye dönüp baktığımda bir dost sesi,bir gülüş ,bir sıcak konuşma biriktirmiş olduğumu düşünsem de biriktirememişim,,Sadece harcanmışım ,şimdi en mutlu olduğum günlerde içimde bir de hüzün ,Bana diyor ki hüzün senin bu kadar mutlu olmaya hakkın yok ,ayağını denk al ..
Zaten biliyordum çok mutlu olamıyacağımı ..
Yalnızsan hayat uzun sürer ,,
Bir şarkı takılıyor dilime eskilerden ;
Benim en iyi dostum içkim sigaram onlar da terk ederdi olmasa param ,en iyi bildiğim el oldu şimdi dünyada dost denilen kelime yalan ...

5 comments:

  1. insanın ihtiyacı olduğu zamanda yanında üzüntüsünü sevincini paylaşacak dostlarının olmaması malesef üzücü :(( ama istediğin zaman kendine yeni arkadaş ve dostlar edinebilirsin bence, sadece kendini biraz açman lazım sanırım insanlara :) ayrıca Blog'undan bi sürü arkadaşın vardır diye tahmin ediyorum, ben olabilirim :))))

    ReplyDelete
  2. Bende aynısını düşünüyorum son günlerde. Mutlu olduğumda herkes yanımda ama başım sıkıştığında en ummadığım kapılar bile beni kabul etmeyip yeni arkadaşlarını tercih edebiliyorlarmış yakın zamanda bunu gördüm.

    ReplyDelete
  3. yeni arkadaşlar hiçbir zaman dostların yerini tutmaz ,bunu ayırmak gerekir ..bu dünyada dostluğa çok önem verdim ama en fazla kazığı da ben yedim ..

    ReplyDelete
  4. tabi ki yeni arkadaşlar eski dostların yerini tutamaz, ama bir şansı da hakederler :)

    ReplyDelete
  5. evet seciloc ,yeni arkadaşlar bir şansı hakeder.. kendimi insanlara açma konusuna gelince biraz insanlardan uzaklaşırım ben genelde bu dönemde ,herşeyi düşünmek için ama arkadaşlığın beni de mutlu eder seciloc :))

    ReplyDelete