Wednesday 26 May 2010

bencillik.


İnsanların sadece kendilerinin başarısı,refahı,mutluluğu için birşeyler yapmalarından bıktım ! Sadece başarılı olmak için yaptıkları şeylerden ,doyumsuzluklarından ve hala uğraşmalarından bunun uğruna diğerlerini görmemelerinden bıktım ..
Üniversitedeyken ben kimse kırılmasın diye uğraşır,çabalar ,didinirdim ama çok kırıldım anladım ki kimseyi kırmicam derken öyle bir tokat vuruyo ki hayat senin yüzüne neye uğradığını şaşırıyorsun ,içimden şu sıralar yeter diye bağırmak geliyo felaket şiştim doğrusu ..
Geriye baktığımda öyle hatalar yapmışım ki yanıma bir avuç insan bile alamamışım dedikleri doğruymuş susma içinde ne varsa söyle o anda karşındakine yoksa sonrası daha kötü olabilir ..
Ben anladım ki bencil olucaksın bu dünyada kimseyi düşünmiceksin kendin için yaşayacaksın başarılı olman için birini ezip geçmen mi gerekiyor ezeceksin ya da mutsuz birini mi gördün mutsuzluğuyla alay edeceksin kırıcaksın insanları apansız neye uğradıklarını şaşıracaklar ..
Kendimi değişmeye zorluyorum şu günlerde felaket de doldum koyucam bu dünyanın ta....

6 comments:

  1. Bu kadar karamsar olma. Senin iyiliğini hak eden edenler de vardır mutlak.

    ReplyDelete
  2. dönmüşsün karamsar olmamam için iyi bir sebep :)

    ReplyDelete
  3. Sana karamsar olma dedim ama benim kadar da karamsar insan az bulunur :) Şimdi de iş sorunu var gündemimde. Askerliğin son bir ayından itibaren başlamıştı iyice yoğunlaştı.

    ReplyDelete
  4. Deli misin? Koy .ötüne rahvan gitsin. Etrafına karşı bu kadar ilgili olma. Sana arıza çıkarana da ver cevabını geç karşıya. Hayat kısa, değmez.

    ReplyDelete
  5. mustafa tr ;bimez miyim o insanın hayatını en derininden etkileyen iş sıkıntısını ,sıkıntılar atlatılıyor günler geçiyor sen de atlatacaksın tüm kalbimle inanıyorum buna , belki bu ruh sağlıksızlığıyla akıl verecek son insanım ama yine de dayan derim ben sana ..
    La loba ; galiba ben deliyim ;) itiraf ediyorum işte deliyim bennnnnnnnnn ;) dediğin gibi bana arıza çıkaranlara da artık cevap veriyorum başka birşey oldum ben en umursamazından , ne oluyor bana böyle la loba ? yoksa hep kızdığım o insanlara mı benziyorum :(

    ReplyDelete
  6. İnşallah lityummm sağol. Dayanmaya çalışıyorum.

    ReplyDelete