Monday 2 May 2011

kanada


Kanadaya gidiş için okula başvurdum kabul mektubunu bekliyorum artık bir adım daha yakınım :) umarım herşey yolunda gider ve bu yaz benim için kanada kapıları açılır.. sevdiceğimden ayrı olmak ne kadar zor olsa da ,üzülsem de kısa bir süreç olucağı için ve beni kanada ya o götüreceği için çok da bu husus sıkmıyor beni:)

Şu ara hayatımda pek çok şey yine değişmeye başladı ve ben bu sefer tamamen gidişata bıraktım her şeyi.. bu sefer umrumda bile değil :) ciddi anlamda o ,bu kim,nerede.. hepsini boşverdim ..ve bir huzur çöktü üstüme ..ne kadar takmışım ben insanlara .. ne kadar yanımda huzursuzluk taşıyormuşum ..şimdi herşey değişti bir huzur var içimde oh be diyebiliyorum hayata gülümseyebiliyorum ..
keşke birkaç sene önce aynı şeyi yapabilseydim ama olmuyor insan ilerleyen zamanlarda öğreniyor.. Friedrich Nietzsche nin de dediği gibi gerçekten kül olmadan kendinizi nasıl yenileyebilirisiniz..

5 comments:

  1. Uzun bir aradan sonra merhaba :)Bir yandan blogspottaki yasak bir yandan sergi hazırlıklarım uzak kaldım bloglardan.
    Dilerim herşey istediğin gibi olur.Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum :))Bu arada Nietzscche'nin sözüne bayıldım :)
    Sevgilerimle

    ReplyDelete
  2. Kül olmak için önce kendini ve etrafındakileri yakmak gerekiyor. Öğrendin sen de :) Öperim.

    ReplyDelete
  3. Sevgili Lityumum,

    Senin adına aldığın bu karara çok sevindim canım..bazen gözü karartmak ve değişim için risk almak gerekiyor...zaman su gibi akıp giderken "keşke!" dememek yerine "iyi ki yaşadım!yaptım!" demek ve hayatın içine balıklama dalmak gerek:)

    Zorlukların üstesinden gelip sabır gösterdiğinde çok daha güzel şeylerle karşılaşacağını ümit ediyorum. (bunu söyleyen bendeniz bir zamanlar profesyonel iş hayatını burada öylece bırakıp İngiltere yollarına düşmüştüm eğitim amaçlı!:)kolay olmayan ama her şeye rağmen iyi ki gittim!yaşadım!yaptım dediğim bir süreçti! bu yüzden birazcıkkk tecrübeli sayılırım:)

    Şimdiden hayırlı yolculuklar diler, herşeyin gönlünce olmasını dilerim.....Oralardan da bizleri bloğun aracılığı ile aydınlatmayı ihmal etme olur mu canım...

    Seni çok öpüyorum, Sevgilerimle...

    ReplyDelete
  4. Dalgaları Aşmak ;çok teşekkürler ..sergin için de ayrıca tebriklerimi sunarım..
    La Loba; evet öğrendim ama öğretmenlerime de teşekkür etmem lazımdı beni bu işteki en iyileri buldu ve öğrettiler:))

    ReplyDelete
  5. Sevgili Esmir ; zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyorum ve keşke demek istemiyorum ..ben de senin gibi iyi ki yapmışım demek istiyorum.. tabii ki gittiğimde oralardan da yazıp duygularımı paylaşıcağım, sevgiler benden..

    ReplyDelete