Friday 27 May 2011

TEZ 1,2,3,4...

Tezim bitmek üzere ,bittiğini görüceğim gün de geldi yani.. geri saım başladı .. bu arada Kanadaya gitmek için de .. hadi bakalım hayırlısı .. cümle bile kurmaya eriniyom şu günlerde o derece yorgunum ..gece 3 te yattım sabah saçma sapan 6 da gelen bir telefonla uyandım.. adımı durmadan tekrar eden bir adam vardı telefonun ucunda evet benim dediğim halde habire adımı söylüyordu ve sonra kapattı ..
Ne kadar saçma :))sapıklar da şaşırdı ..
şimdilik bu kadar daral gelmiş bu sıcaklarda ders çalışmanın dayanılmaz ağırlığı içerisinde ve yorgunum ama mutluyum :))

5 comments:

  1. benim tezin 1512. savunmasında baktım hala dırdır ediyolar, alenen tehdit ettim.

    ne naylon tezleri onayladınız bana sorun çıkartırsanız yök'e yazarım, dedim. yök tabe o zamanlar bugünkü gibi yusuf babanın çiftliği diildi. az daha adam gibiydi. 2 dakkada ayağa fırlayıp elimi sıktılar.

    tavsiye ederim :D

    ReplyDelete
  2. sevgili cüzzamlı melek ,tavsieni dikkate alıcam :) öle şeyler dönüyor ki inanamıyorsun ne tezler kabul oluyo ne işler çevriliyo..pisliğin içine batmış gibiyim en derininden ..

    ReplyDelete
  3. yaşadığımız ülkede insanlar birbirlerine zarar vermekten haz alıyor. karşısında bir şeyleri kabul ettirmeye çalışan bir insan görmek onu yükseltiryor mesela. bunu anlamaya çalışmak bile zor.

    tezinin son aşamaya gelmesine sevindim Lityum. Sevgiler.

    ReplyDelete
  4. Saksağan: nerelerdesin ?iyi misin ? tezim son aşamasına geldi ama ben de bittim ..tekrar teşekkürler..

    ReplyDelete
  5. iyiyim lityum. sen nasılsın? işte yaşayıp gidiyorum işte. uzak gibi görünüyorum ama takipteyim aslında.

    tezin bitince inşallah her şeye değdi diyeceksin lityum.

    ReplyDelete