Saturday 7 November 2009

eksik bir şey mi var hayatımda gökyüzü bazen ciğerime doluyor..


Çok uzun zamandır ayakta kalma çabamı bu aralar kaybettim içime kapandım,sıkkınım kendimden bıktım ,düşüyorum,kalkıyorum ama kalkamayadabilirim bir gün , o günü düşünmek dahi istemiyorum, herkes mutlu ,kahkahaların arasında ben gülümser gibi yapan (içi kan ağlayan içindeki hüznü anlamamaları için numara yapan küçük bir kız gibi hissediyorum kendimi ) ,artık geleceğe umutla bakmıyorum ve bu kadar bıkkın olmaktan bıktım .. Tünelin sonunu göremiyorum ama yaklaştığımı da hissediyorum mutlu yazı yazmak istiyorum ama dünyada bu kadar iğrençlik varken neden mutlu olmalıyım diyorum,,, beynimdeki sesi susturamıyorum artık susma zamanı geldi biliyorum intiharı çok zaman düşündüm ama beni seven bir elin parmaklarını geçmeyecek insanlara bunu yapamam çünkü ben de onları çok seviyorum.

Öyle bir şey ki bu kolay anlatamam ,atsam atılmaz, satsam satamam eksik bir şey mi var anlayamam bak çayım ,sigaram herşeyim tamam ..

6 comments:

  1. İntihar...kaçmanın en geri dönülmez şekli...

    ezginin günlüğünün çok sevdiğim şarkılarından biri "eksik bir şey " çok hüzünlü olsada yinede bir umut barındırıyor bence içinde...

    sevgiyle...

    ReplyDelete
  2. birazda sonbaharın etkisi olmalı bu. gercekten (u)mutlu olmak çok kolay değil şu vakitte. iclal aydın gibi olmak istemem ama zaman zaman diğerlerini izlemek bana keyif veriyor. engelli çocuklarla çalışıyorum ben. mesela onlar çok komik olabiliyorlar. beni çok güldürüyorlar. sevimlilikleri böyle üstümden herseyi alabiliyor.
    biraz gözlem ve inat diliyorum sana.

    ReplyDelete
  3. Bence yorgun, bıkkın, mutsuz ve umutsuz olman seni kendinden ve dünyadan soğutmasın. Sen busun sonuçta ve sen böyle değerlisin. Senin içinde ayrı bir dünya var ve eminim somut dünyadan çok daha büyük bu dünya. Kendine saygın oldukça ve içinde kötülük barındırmadıkça böyle herkesten daha insansın çünkü belki de herkesten daha duyarlı olduğun için böylesin. Bırak da hayattaki tek amacı gülmek olan insanlar terk etsin bu dünyayı. Sen bizimle kal. Sevgiler.

    ReplyDelete
  4. Başkalarını boşvermek gerekiyor çoğu zaman. Onlardan uzak durmak imkansız ama aklını uzaklaştırmak mümkün. İşine gücüne, kendi hayatına odaklanarak biraz olsun tesirlerinden kurtulabilirsin. Geçecek diyorum ama ne zaman ben de bilemiyorum.

    ReplyDelete
  5. lityummm, "niye böyleyim?" diye sorup iyice bunaltıyorsun kendini. mustafa'nın da dediği gibi, sen busun işte! belki biraz bunaldın bu aralar yine... herkesin hayatında böyle dönemler olur ki. senin biraz daha sık oluyor belki. ama geçecek yine... üstelik herkes çok mutlu felan da değil. herkes bi şekilde hayata tutunmaya çalışıyor, kendi içinde bi mücadele veriyor. kimileri daha iyi beceriyor uyum sağlamayı belki, belki birileri daha iyi rol yapıyor. bunlar küçük hesaplar... ne dersin? sen duyarlı, temiz kalpli ve çok samimi bi lityummm'cuksun :) hap değil de şeker niyetine ağza atılası...

    ReplyDelete
  6. dalgaları aşmak ;bu kaçamaya arada sırada kapılsam da yapmayacağım bir şey en nihayetinde .. evet bu şarkı içinde umut barındırıyor çok seviyorum ben de ..
    pandora ;sonbahar değil fakat benimki mevsimsel değil her zmaan benle var olan bir şey.. ama atlatıyorum
    mustafa tr ; sağol,çok teşekkürler umutlu sözlerin için..
    la loba ; boşverdim zaten artık ,bıktım insanlardan..artık geçsin la loba lütfen ,,
    kelebek dr.; evet ben buyum mustafa nın dediği gibi ; herkesin hayatında böyle dönmeler olur ben de bunlara kapıldım gittim .. duyarlı,temiz kalpli ve çok samimi olmak her ne kadar başıma bela açsa da yine de böyle olmaya devam edicem ,sağol kelebek dr........

    ReplyDelete