Sunday 6 June 2010

Mırıl Mırıl ..

Gecenin kör vakti,dışarıda yağmur var ben ders çalışıyorum ..uyumak istiyorum .. uyku yok günlerdir,aylardır.. dünyayı kurtarıcam ya .. çok yoruldum biraz da bunaldım az kaldı diyorum ..neler olmuş hayattan bağım kopalı israil in gemi baskını , deniz baykal koltuğunu bırakmış inanılır gibi değil .. Eğer bu da olduysa bu adam bu koltuğu bıraktıysa dünya değişiyor belki de ,herşey ama ben ..

Gecenin bir vakti herkes uykuda belki de çoğu kişi ben ayakta ..uykususzluk artık nüfuz etmiyo bana .. Dünya dönüyo,insanlar değişiyo,gecenin bir vakti,,

2 comments:

  1. Lityum bende de var uykusuzluk, atta bu mesajın saatinden de anlayabilirsin ama bence silkinmek lazım. Saatlerce yatakta dönüp durmanın ne demek olduğunu, insını nasıl strese soktuğunu biliyorum ama yine de erken yatmak lazım. Uyku düzeni insanın yaşam kalitesini çok etkiliyor. "Sen neden erken yatmıyorsun ozaman" diye sorarsan, bunun da cevabını sen de biliyorsun ama yine de belki bana örnek olursun :)

    ReplyDelete
  2. mustafa dediğin doğru yaşam kalitesi falan ama gel gör ki bu sınavları veremezsem yaşamımın bir kalitesi olmicak ;) bu doktora bitse bir uyku çakicam en derininden ama şimdi bana uyku haram mustafa ; tez aşamasına geçince bir süre uyuduktan sonra tekrar uykusuzluk başlicak buna eminim :)sana örnek olmak isterim ama hayatım boyunca kimseye örnek olamadım ,he sen beni örnek almak istersen o da kabulumdur ama benden tavsiye benden örnek de olmaz ;) sen yine de uykuna kendine dikkat et ..

    ReplyDelete