Monday 11 October 2010

oyun........


Bugün anladım ki insanlar halen adi, halen yalancı,halen iki yüzlü..Bugün değil aslında uzun zaman önce anlamıştım ben bunu ama kalbim kabul etmiyordu ..Bugün beynim kalbime hükmetti ve yeter artık bu kadar salak olma dedi..
Anladım ki insanlar bir oyun oynuyorlar peki öyleyse oyun başlasın artık..
Artık ben de varım!!

7 comments:

  1. Malesef dünya dediğimiz yeryüzünde binlerce role sahip, binlerce oyuncu var.. eğer onlar gibi olmayı seçersek bizim ne farkımız olur ki?
    insan kendinden ödün vermemeli.. neyse onu yansıtmalı.. bugün yüzümüze gülen kişiler yarın bize kindar bi şekilde bakabilirler.. ki bunun sebebi kendilerinin değişkenli yapıları.. ahh ahhh ben çok rasladım böylelerine.. umarım bu oyunda artık siz kazanırsınız..

    sevgiler..

    ReplyDelete
  2. Ne kadar acı değil mi insanın yüreğinin böyle sürekli örselenmesi!...

    İyi insan-lar ne yazık ki nesli tükenmiş fosiller gibiler...o zaman düşünce yapımızı ve insanlara olan bakış açımızı değiştirmekten başka çare yok...ya da hemen pat diye insanın kendini değiştirebilmesi biraz zaman aldığı için, daha uzak durmak en iyisi bu tiplerden...

    oyun oynamaya gelince; her insanın rol yeteneği aynı olamayabiliyor...hemen; "bende oynayabilirim!" demek iddialı bir durum...oyuncuların doğuştan gelen tecrübelerini gözönünde bulundurmakta fayda var...

    siz üzülmeyin, kırılmayan ister bu zat:)

    Sevgilerimle...

    ReplyDelete
  3. Sen yüreği temiz bir insan olduğun için diğerleri kadar başarılı olamazsın bu oyunda bence. Ama umarım kendin gibi insanlarla karşılaşır, daha temiz bir dünyada yaşadığını hissedersin.

    ReplyDelete
  4. tam ve namuslu düşünceler sessizlik, ihtiyarlık ve dişsizlik ister. dişsiz olduğun zaman "ayıp çocuklar, ısırmayın!" demek kolaydır. ama, otuz iki dişin olunca... insan gençliğinde canavardır, evcilleşmek bilmez canavardır ve insan yer. kuzular, tavuklar ve domuz yavruları da yer ama, hayır, insan yemezse doymaz!"

    nikos kazancakis

    ReplyDelete
  5. Vasfiye Karaoğlu;umarım artık ben kazanırım :)
    La loba :Söylediğin iyi oldu çünkü öğrenmem gereken şeyler var bu hayatta halen..
    Esmir:oyun oynama konusunda tecrübeyle sabir artık ben de iyiyim ,merak etme yani..

    ReplyDelete
  6. Mustafa ;artık o kadar da yüreğim temiz değil ,o yüzden sorun olcağını düşünmüyorum.
    Dalgaları Aşmak ;Kazancakis doğru söylemiş hayvanlar da yer ama insanlar ilk ruhu yiyorlar.. yazık..

    ReplyDelete