Tuesday 2 November 2010

Sevgili günlük..


Eski günlüğümü buldum dün gece :) Attım diye düşünürken pat diye karşıma çıktı ,aman yarabbim neler yazmışım içine ,ne sırlar sadece kendim hakkımda da değil yani..bugün evli olan bir arkadaşımız hakkında da döktürmüşüm .. birilerinin eline geçmediği iyi olmuş günlüğün yoksa halimiz nice olurdu :)
Eski benle şimdiki ben arasında dağlar kadar fark olduğunu gördüm ..Eskiden çabuk kırılırdım şimdi de kırılıyorum ama sallamıyorum çünkü artık insanlara gereğinden çok değer vermiyorum sadece gerçekten değerli olanlara değer veriyorum ..
O zaman çok yalnızmışım bakınca çok arkadaş ama yalnız bir lityummm:) Şimdi daha çokum az arkadaşım kaldı oysa ama daha çok hissediyorum kendimi; elendi gitti çoğu zaten ..bazısı da zamana yenildi.. demek çok olmak yalnızlığa engel değilmiş.. O zaman pek hayalim yokmuş şimdi bir sürü var.. düşünüdüm de yaşlandıkça mı gençleşiyorum bee:)
Efendim eskiler çok iyi değildir ama bazen de iyidir anılar canlanır gözünüzde .. herkes gitmiş olur ama geriye kalan size kalandır. asıl olandır. Bu eski günlüğün sonuna da ben şimdi yazsam şunları yazardım herhalde :

Sevgili günlük sana yazmayalı çok oldu ,şimdi 28 yaşındayım ve hayatta artık karşılaştığım ve karşılaşacağım şeyler beni çok da şaşırtmıyo gardımı aldım bekliyorum ha dersin ki bu kadar da planlı olma emin ol plan değil bu benimki sadece tecrübeeeee :))

2 comments:

  1. Eski bazı güzel şeyler artık olmadığı için acı verir ama eski bazı kötü şeyler bile sırf eski bazı şeyleri hatırlattığı için insanda garip bir mutluluk hissi yaratabiliyor. Severim böyle eskileri hatırlatan şeyleri. Keşke ben de bir günlük yazsaydım. Pişmanım. Bugünlerdeyse günlük yazacak kadar kendimle yüzleşesim yok.

    ReplyDelete
  2. sevgili mustafa :inan bana günlük yazmak iyi birşey ama bazen geçmişe dönüp baktığımda yazdıklarımın paralelinde ne kadar saf ve kandırılmış olduğumu görünce inan bana kendimle yüzleşmek çok zor geldi :)

    ReplyDelete