Thursday 24 February 2011

hayat ve bir sürü zamazingosu


hayat beni neden yoruyorsun ????hayat ve bir sürü zamazingosundan bazen insan bunalır ya işte bu şarkı tam da o anda söylenmeye başlanır:) ..neden insanlar mutlu bir insan gördüklerinde ölesiye kıskanır ,neden ? çok insani bir duygu di mi bence değil ama bazıları öyle düşünüyor.. insanın içindeki karanlık yönlere,intihara eğilimine,kıskançlığına ve bilimum kötülüğüne artık inandım diyorum ama nedense yine de şaşırıyorum :))beni artık hiçbirşey şaşırtmaz diyorum ama yine şaşırıyorum :) hayat beni neden yoruyorsun madem ki çok günah oyunu sen bozuyorsunnnnnnnnnnnnnnn :))

6 comments:

  1. İnsanın en büyük düşmanı yine insan!şu insanların hiç bir şeyiine şaşırma Lityumum...yeterince var o tür insanlardan...hiç kafanı yorma böylelerine!..

    avuçlarımın içinde bakkkkkk ne var:)güneşi uzattım sana...:)diğerinde de çiçekler var...
    sevgilerimle...

    ReplyDelete
  2. İnsanlar yoruyor işte garip bir düzen var. İnsanın özünden mi kaynaklanıyor yoksa sonradan mı öğrenilmiş bilmiyorum ama ne yazık ki insanlar öyle. İnsan kabul etse de şaşırmayacağım dese de bir türlü kabullenemiyor.

    ReplyDelete
  3. Kıskançlık doğustandır. Kimseye bir şey anlatmamalısın :)

    ReplyDelete
  4. esmirim artık nedense şaşırmıyorum hiçbirşeye ..konu insan olunca ..benden de sana sevgilerle çiçekler ve güneş için bir de kalbin için çok teşekkürler ..

    ReplyDelete
  5. Saksağan insanın özü böyle sonradan kazanılan birşey değil ..kimse kimsenin iyi olduğunu istemiyor..

    ReplyDelete
  6. La Loba ,kimseye birşey anlatmazsak ve paylaşmazsak yaşayamayız ki ..nasıl olcak bu :)

    ReplyDelete