Friday 18 February 2011

SIR...

Hiç biri sizden önemli bir sırrı saklamanızı istedi mi? hem de bu sırrın bir başka arkadaşınızın hayatını tamamen değiştireceğini bile bile.. bu da başıma geldi en korktuğum şey..öyle birşey biliyorum ki söylersem tamamen hayatı değişecek söylemezsem bunu ona nasıl yaparım ..çık işin içinden ..kara kara düşün ..doğru olan söylemek ama insanların hayatında kaos etkisi yaratmak istemiyorum .. ama söylemezsem de arkadaşımın hayatı söz konusu ,aynı şey bana yapılsa mutsuz olmak pahasına öğrenmek isterdim .. şimdi şapkayı önüme koyup düşünme zamanı , doğru olan mı yoksa yalana göz yummak mı ??

4 comments:

  1. La Loba ;duymamam gereken bir şeyi duydum birinin kariyeri hakkında ..şimdi düşün dur..

    ReplyDelete
  2. Sır bu adı üstünde "ser verip sır vermemek gerek!" der ...Atalarımız hani!..Dürüst, güvenilir, ağzı sıkı olmak; ne kadar zorlanırsa zorlansın kimseye sırrını söylememek gerek!

    Bu olunması istenilen durum elbette ama iç sesim bir de şöyle diyor! Sır adı altında söylenilen durumların nitelikleri de çok önemli elbette!.Zarar-ziyan boyutu!!!? ya sırrı söyleyen özellikle iletilmesi için söyledi ise hani!. bilmem aklım ermiyor insanlık hallerine ve insan manzaralarına çoğu kez :(

    yada sırrı sizinle paylaşan kişi benzer bir vijdani muhasebeyi tek başına sırtlanamamış olmalı ki sizinle de paylaştı bu durumu!

    en doğru karar iç sesin ve mantığının kararıdır!
    siz de ser ver(in) sır verme(yin) :))

    Pazar bitti bitecek!Güzel bir hafta dilerim...Sevgilerimle...

    ReplyDelete
  3. esmirciğim en doğru karar iç sesinin kararı ben de onu dinledim ve doğru olanı yaptığıma inanıyorum .. sevgiler benden ..

    ReplyDelete