Wednesday 23 December 2009

2009 biterken..


Nedense bir seneyi bitirirken hep muhasebe yapar insan bu sene neler oldu diye ve gelecek sene için büyük umutlar besler ,herşey çok güzel olucaktır,seneler böyle sürer geçer ,sonra bakmışsın artık bu geçen senlerin de bir anlamı yok tek anlamlı olan şey yanında kalan insanlar ... Gittikçe azalıyor mu insan yoksa çoğalıyor mu ? Ben azalanlardanım ama bir de bakıyorum aslında bu azlık çokluk demek ,çünkü bir kaç yıl önce yanımda bulunan manasız ve sahte kalabalığın yerini gerçek insanlar ve gerçekler sarmış,, Demek ki seneler geçtikçe öğrenmişim ben hayatı .. 2009 Benim için bitiş ve başlangıçlar senesi oldu bazı şeyler bitti içimi acıttı bazıları ise mutlulukla başladı , bitirdiğim şeyler de oldu artık dayanamyıp hayatımı elime almak istediğim anlarda olduğu gibi ..Şimdi bu başlangıların 2010 yılında bana mutluk getirmesini diliyorum ,huzur diliyorum .Çünkü huzurun olmadığı yerde mutluluk da manasız oluyor :) 2009 hoşçakal 2010 a girerken eski defterleri açtım geçen akşam ,eski dostları ,eskileri düşündüm ve yüzümde bir gülümseme belirdi ,insan denilen yaratık ne de çabuk alışıyor be dedim ..Şİmdi bütün geçmişimi temize çekmeye hazırlanıyorum ben.. Şair değil yazar da değil ama hayattan on numara anlayan birinin dediği gibi geçmişle yaşanmıyor ,gelecekle de tek başına mücadele edemiyorsun geçmişten senin için en mutlu anını yanına al ve yoluna öyle devam et ,, Yol daha akıcı olur mutlaka ..

2010 geliyor ,hoşçakal 2009 ..Bu yıl benim yılım olucak diye klişe bir laf etmicem sadece artık bu hayat benim olucak be diyeceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

5 comments:

  1. yeni yılda bütün isteklerinin gerçekleşmesi dileğiyle,mutlu .sağlıklı,huzurlu ve yüzünde hep bir gülümsemeyle akıcı yollar diliyorum.

    sevgiyle...

    ReplyDelete
  2. 2010 burcuna bak, bişeyler çıkar belki:D

    ReplyDelete
  3. Hayatımız bizim olsun, 2010 isteyen kişilerin yılı olabilir bize ne canım :)

    ReplyDelete
  4. Dalgaları Aşmak ;umarım senin de yeni yılın çok süper geçerrrrrrrrrrrrrrrrrr :)(benim anladığım dilden yeni yış lutlaması)
    Prometheus ; yay burcu için ne der acaba 2010.
    La Loba ; aynen öle hayat bizim olsun yılların anlamı yok be :)

    ReplyDelete
  5. Dalgaları Aşmak ; heyecan yapıp cümleleri yalnış kullandım yeni yıl kutlaması :) olucak ..kendine iyi bakkkkkkkk :)

    ReplyDelete